Maska

Det svenske brand MASKA laver rene og bæredygtige pieces med et touch af luksus og masser af skandinavisk æstetik.

MASKA bliver skabt ud fra en vision om at kombinere mode med bæredygtighed som taler ind i det holdbare og tidsløse. Både materialerne og måde at fremstille det endelige produkt bliver valgt ud fra det bæredygtige perspektiv.

Viser alle 6 resultater

 • Maska

  Zoya bicolour lambswool sweater

  1.575,00 Kr.
 • Tilbud Tilbud

  Maska

  Mitzi multicolour lambswool sweater

  1.225,00 Kr.
 • Maska

  Faye silk mohair sweater – Magenta plu m

  2.399,00 Kr.
 • Maska

  Faye silk mohair sweater – Lizard green

  2.399,00 Kr.
 • Maska

  Faye silk mohair sweater – Ochre

  2.399,00 Kr.
 • Maska

  Faye silk mohair sweater – Lazuli blue

  2.399,00 Kr.

MASKAs mål er at kombinere garn, stof og mode for at skabe en perfekt harmoni. Hvert stykke tøj fra MASKA er lavet af naturlige fibre, der er nøje udvalgt for deres vedvarende skønhed. Tøjet kan virke simpelt ved første øjekast, men designet er fuld af små og elegante detaljer, som får det til at syne af en kompleks enkelthed. Mønstre dannes gennem farvevalget – måske netop modeverdenens svar på Kvadrat.

MASKA – Striktrøjer i uld

Hos Donn Ya Doll har vi et fint udvalg af MASKA striktrøjer i uld i nærmest 3D virkende farvekombinationer. De smukke designs, mønstre og farver gør dem til perfekt inventar i vinterens garderobe. Den lækre tunge uld gør dem varme og behagelige. Nogle af strikkene virker håndlavede og med den høje kvalitet gøres striktrøjerne holdbare i mange år. Ønsker du også smukke striktrøjer i uld af højeste kvalitet, er MASKA er et brand for dig.

Vi er hos os i Donn Ya Doll vilde med de klare lysende farver og mønstrede detaljerigdom i designet. Maska’s styles skiller de sig ud med deres kvalitet og sans for elegance, mode og bæredygtighed i form af rene materialer. MASKAs uldne striktrøjer er lige til enhver kvinde, der er kvalitetsbevidst, og som ønsker at iklæde sig strik, som er spundet ud fra en ambition om at kombinere luksuriøsitet og naturligt nedbrydeligt materialer med hinanden.

Har du spørgsmål til vores udvalg af MASKA tøj, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 33 22 66 35 eller på mail dyd@donnyadoll.dk. Vi rådgiver gerne om størrelser, farver, levering m.m.

Kategorier

FØLG DONN YA DOLL PÅ INSTAGRAM

Luna i Nyt fra @belleroseofficial - Bux til 1299kr & Strik til 1489kr #donnyadoll #istedgade55 #vesterbro
…og så er der osse lige denne….Ægte RulamsHue - der osse kommer til september - vi glæder os!!! #donnyadoll #istedgade55 #vesterbro
@girlsofdust Jacket 2325kr sat til @henrikvibskov FløjlsBuxen til 2399kr #donnyadoll #istedgade55 #vesterbro
@henrikvibskov Jakke 3299kr & Bux 2795kr & Støvler #donnyadoll #istedgade55 #vesterbro