Asfalt

Asfalt tøj er en hyldest til bæredygtighed og genbrug. Alt tøjet er unika design, hvor genialt brug af kasserede tekstiler er det bærende. Vi er heldige at være forhandlere af Asfalts hippe buksedragter, som du finder her på shoppen.

Buksedragterne er lavet af økologisk standard bomuld og bliver syet på en familie systue i Ungarn i et begrænset antal.

Størrelse

Kategorier

Farve

Viser alle 6 resultater

 • Asfalt

  Buksedragt – Græsgrøn

  1.599,00 Kr.
 • Asfalt

  Buksedragt – Pink

  1.599,00 Kr.
 • Asfalt

  Buksedragt – Sort

  1.599,00 Kr.
 • Asfalt

  Buksedragt – Petrol

  1.599,00 Kr.
 • Asfalt

  Buksedragt – Mørkegrøn

  1.599,00 Kr.
 • Asfalt

  Buksedragt – Lyserød

  1.599,00 Kr.

Det her er vores cool street brand – inkarneret Vesterbro stil – fløjlsdragterne. De har været i ejeren Hanne Zachariassens kollektion over de sidste 12 år – i øko – i 12 farver.

Trendy buksedragter fra Asfalt tøj

Asfalt tøj er altid meget farverigt. Buksedragterne er både stilede og afslappende i deres baggy model på én og samme tid, og perfekt til kvinden, der ønsker et unikt street look. De er ideelle til både hverdag på arbejdet og til hjemmedagene. Buksedragter fra Asfalt er både komfortable at være i og praktiske med lynlåsen – lige til at stikke i – ét stykke tøj og afsted.

De farvestrålende buksedragter kan let styles med accessories som strik, bælter, skrå-tasker og hippe smykker. De passer til både sneakers og fine støvler. Dragterne er en perfekt go-to i hverdagen og på festlige dage – bare sørg for at have et par farver at skifte mellem i løbet af ugen – det bliver nemt dit yndlings stykke tøj.

Asfalt er et slow fashion brand, som bruger second hand materialer til produktion af deres styles. Miljøvenligt tøj er jo vejen frem og ligesom vi i DYD prøver – så går Asfalt tøj i beundringsværdig grad efter det mål – at være trendy uden at gå på kompromis med bæredygtigheden. Gamle tekstiler får nyt liv og deres fine håndværk kommer frem i lyset igen.

Ønsker du at høre mere om vores Asfalt tøjkollektion, eller har du nogle spørgsmål til størrelser, pasform, levering eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kategorier