Vores historie

Vi åbnede Donn Ya Doll i 1997 som et udspring af vores begges kreative sind og æstetiske sans for former og detaljer.
I starten var udvalget en blanding af små designeres kreationer og vores egne påfund, såsom gamle hårtørrere som lamper, flysæder, tandlægestole og andre sager, vi restylede.

Stilen ændrede sig med tiden og vi åbnede dørene for vores første tøjmærke – efterfyldt af flere kollektioner fra London og styles fra egen systue i bedste år 2000 stil.
Sidenhen var det kæmpe grafiske mønstre og finske retrostyles, der var at finde i Donn Ya Doll.

Det er den korte udgave af, hvordan vores historie har ledt os hen til, hvor vi er i dag.
Bragt videre af nye sæsoners kollektioner, nye udtryk, nye tiltag.

Fra 1997 til i dag har butikken udviklet sig meget, og vi er glade for hver dag at mærke vores integritet i Donn Ya Doll – at kunne holde fast i vores personlige værdier igennem årene – forbruge lidt, kvalitet og bæredygtighed.

besøg donn Ya doll

Det er kernen i vores koncept, at alle skal kunne være med – det der med, at der findes noget til alle i alle prisklasser.

Det vigtige for os er ikke, hvad der bliver spenderet hos os – men mere den glæde det giver at have fundet noget særligt, der definerer en personlig stil. Noget der holder i år frem.

Vi har et stort udvalg – mange stilarter

Donn Ya Doll er ikke til perler, pels, blonder. Men til så meget andet, der er cool, der er Vesterbro, der er for den unge kvinde, moderen, de modne damer.

Kvalitet og rene materialer går vi op i

Vi går efter bæredygtigheden og miljøvenlige produktioner hos vores brands. Vores stil er farverig med skulpturelle linjer, detaljer med kant, skandinavisk enkelthed, naturmaterialer på den seje måde, mønstre og striber.

Som multibrand butik har vi omkring 30 forskellige mærker – såsom Kowtow, Carhartt, Thinking Mu, Samsøe Samsøe, Happy Haus, Bellerose, Henrik Vibskov og Rujuta Sheth og mange flere. Vi er mere tro mod vores egen stil, når vi køber ind, end overfor brands. Det er highlights i designernes kollektioner, vi går efter. Det betyder vi udskifter og tit finder nye brands på modeugerne i Europa.

Dette site giver dig et indblik i, hvad vi har i Donn Ya Doll lige nu og hele tiden får hjem.

Vi glæder os til at se dig hos os og give dig den varmeste velkomst og bedste service.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.