Candy jigsaw bag

Enkelt designet taske i lækkert italiensk kernelæder, vegetabilsk garvet i en flot, næsten appetitvækkende lyserød. Indvendigt er tasken uden detaljer, blot samlet med enkelte metalnitter. Flaplukning med lille magnetisk metalknap, smal justerbar skulderrem, der ligger godt på skulderen. Alle metaldelene er italiensk sourcet.
Håndlavet af Kate Sheridan’s  team i Hackney, UK.

Taske 12cm x 4cm x 19cm

Rem 107-122cm

Lidt om pleje af læderet:

Tasken er lavet af vegetabilsk garvet læder, et naturligt materiale, der vil ældes med tiden og slides for at skabe en smuk patina. Dette skyldes den naturlige proces med at farve ved hjælp af plantebaserede tanniner, snarere end skadelige kemikalier. Lysere og klarere farver bliver lidt mørkere som en del af denne proces, hvorimod mørkere farver bliver lysere. Vegetabilsk garvet læder er fuld af karakter, og afhængigt af hvilken del af huden en taske er skåret fra, vil hver enkelt være lidt forskellig i tekstur. Vi anbefaler at vedligeholde tasken ved lejlighedsvis at behandle den med læderfedt som tilfører fugt og beskyttelse.

 

 

799,00 Kr.

På lager - Sendes inden for 1-2 arbejdsdage

FØLG DONN YA DOLL PÅ INSTAGRAM

@henrikvibskov har kreeret denne fantastiske kjole med bånd & draperinger i livet & tulipan formede ærmer og skørt i smukkeste print #donnyadoll #istedgade55 #vesterbro
@_bobochoses_adult har skabt et smukt Akvarel stof i Changerende Pastel #donnyadoll #istedgade55 #vesterbro
Silke & Bomuld Changerende i DybLilla/Sort fra @miicollection_official #donnyadoll #istedgade55 #vesterbro
Åbent i DYD 11-16 i dag💙 #donnyadoll #istedgade55 #vesterbro